dilluns, 4 de febrer del 2008

Post perro

Volia compartir amb vosaltres/vosaltras la trempera (matinera?) amb un post absolutament perro d'aquells en plan: eh, no dic res interessant però estic viu, linda pic agrégame a f/f (?¿)

Per cert, una (puta) curiositat, hi ha en aquest blog algun lector anònim d'aquells que llegeix sovint i no ha comentat mai? No perquè en tingui cap sospita, simplement se m'ha acudit i/o xistat i en deixo constància... si n'hi ha algun saludeu, que sempre fa ilu!



Sense més dilacions i/o dil.latacions vàries, YOUTUBEJO un video homenatge
al personatge preferit del finde:

Is'n Peow (Gasol)




Actualització (16:26)
Un fotoxof que vaig fer temps ha que va com anell al dit a la situació:

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Yeah, tio!!!!!
Portava tota la nit mirant videos del Gasol i passo per aqui i em trobo aquest post!
Com disfrutarem, mare meva! Gasol forever!
Espero que l'any que ve el Navarro s'en vagi i perdem de vista d'una vegada als Grizzlies! Gràcies a ells Pau va poguer destacar com a jugador franquicia, pero ja començaven a ser cansinos!
Go Lakers!

Mr Towers ha dit...

Estaven aparcats al descampat del costat del llac per tocar-se i encocar-se sota la lluna. Encabat, per buidar la bufeta, ell va baixar treballosament del cotxe, a causa dels seus 79 anys, mentre ella (83 anys) l’esperava acurrucada al seient de darrera. Va ser aleshores. La pixada caient sobre les fètides aigües encalmades del llac va canviar el seu característic soroll. Encuriosit es va acostar on havia estat caient la pixera, i un momentani clar de lluna el va deixar veure. El cos semi-mutilat de Linda Pic flotant entre pots de Vernel, llaunes de berberetxos, i un tambor de rentadora. L’agent forense Mini Cooper va ser qui va trobar la pista. Laura Pic portava “agregame a f/f” tatuat sota la ungla del dit cor.

Red Pèrill ha dit...

Això vol dir dir que Linda Pic es va enamorar fotologgilment el dia que ELL li va fer aquest preciós joc de paraules en el seu flog, (naturalment es van agregar a f/f) i va començar una bonica amistat que es va anar esclafant i va acabar com el rosari de l'aurora (boreal), amic Towers?

Mr Towers ha dit...

I dunno. Tot això m'ha estat dictat literalment talqual en un somni a altres hores de la matinada. Declino tota responsabilitat (i alguna conjugació de llatí), i em limito a fer de correvesidiguesliho.

Els puzzles desencaixen, les peces reboten, i l'Aurora i el Boreal (Paco) no paren de cardar com a conills.

Però, paciència que a todo conejo le llega su San Martín.

Red Pèrill ha dit...

Aquest cop si, ho confesso, no he entés asssulutament res, amic Fubol Club Xavier Towers de la Gran Reserva del Manitú sagrat... I confesso una altra cosa, no seré el típic que ara dirà: si, sempre he sigut dels Lakers... No, no, ventatjista i chaquetero, jo sóc d'allà on va en Gasssol...

Anònim ha dit...

Ha, uns se'n van de St. Boi i altres hi anem de cap.

Somiatrufes ha dit...

Ei, hola, jo sí que comento però no sempre que llegeixo, per tant era només per saludar. Últimament estic molt gos (molt perr).

BTW, acabo d'arribar a la conclusió que tu i En Towers hauríeu de fer un conte tot estirant el fil del somni, fer-lo revisar per David Lynch i enviar-li al Quim Monzó perquè l'inclogui en el pròxim recull de contes, que segurament és dirà "Mil vinils". Que guai, no?

Vagi bé, Red.

Henry The VIII ha dit...

Hello Red Pèrill!

Sempre hi ha algú que llegeix i no deixa comentaris. Una cosa és el món dels posts i una altra el dels comentaris. Òbviament van lligats.

Es podria donar un post sense comentaris però comentaris sense post ja seria una gilipollada. D'on es penjarien? Com a mínim hi ha d'haver un post ni que estigui buit.

El segon paràgraf que he escrit és una xorrada. El primer crec que no, o si ho és no era la meva intenció.

Per cert, que és "agrégame a f / f"?

Bona tarda a tutti.

Red Pèrill ha dit...

Henry, si segueixes fotologs, resulta que sobretot a Sud Amèrica hi ha una moda que consiteix en postejar a QUALSEVOL FOTOLOG aliè simplement demanant que els agreguis a favoritos, que ells faran el mateix.. acostumen a ser fotologs d'adolescents egòlatres que simplement volen tenir un fotolog d'èxit com a marca de reconeixement social, però s'ha acabat convertint en un extens i infinit posteig mutu de frases del pal:

Linda pic
pasé
agregame a f/f

chau

però en clau molt més imbècil, no em surt prou real.. Investiga, investiga

Somiatrufes, algun dia tots farem algo gran...

Saludus, amigus!!

Lula ha dit...

A mi ja em coneixies oi??

Red Pèrill ha dit...

Si, Lula... poc, però si... ;-)

Per cert, algú s'ha adonat que les noticies d'Antena fan 10 minuts de noticies de merda, i 20 minuts d'imbecilitats absolutes pseudo costumbristes?

Desolador...

Lula ha dit...

Red... seriosament... deixa la tele!!

Red Pèrill ha dit...

La tele la vaig deixar fa temps, et dona una llibertat.... però ara que visc sol, a vegades l'engego quan sopo o quan dino, i avui esperant noticies del Gasol només em podia tragar merda.. ( i a tots els canals...)No m'ho volia perdre!! Això ja sembla un foro!!

Van Deal ha dit...

Es curiós per que cuan llegeixo la paraula Post i a cntiuació una paraula que comença per "P", el meu cervell ensegida imagina "post parto" i lo primer que ha pensat es, ah, per aixó fa tant que no posteja el red!
Bueno, un post perro sempre es necessari en una epoca de blorg vaga com la q estem passant ambdós.

PD: i el lens flare que li has fotut al Gasol ara no em diguis que es elplaneta crunch que no cola!

Red Pèrill ha dit...

El lens flare és un signe identitari, home... fixa't que a TOTS els fotoxofs de la barra lateral hi ha un lens flare d'aquestos, és marca de la casa...

2-No, no tinc depressió post parto...

3-Si, corren temps difícils per als blorgs... jajajaj ídol! Fill de perra!

Modgi ha dit...

No solament llegeixo i no comento, sino que gaudeixo de trucar a números de telèfon desconeguts a altes hores de la matinada i quedar-me en silenci , a l'altra banda del satèl·lit.

No canviïs mai(de sexe)

Mr Towers ha dit...

hum hum, veig que tot segueix doggy style.

Tst, en rigorosa inclusiva: avui obro amb Lluna d'hivern. 23:00 P6R 99.8FM

El pianista del Titànic ataca de nou.

 
Copyright © 2007 | Diseñado por Blog and Web